tirsdag 12. august 2008

Jeg som hadde store intensjoner om å være en flink blogger :D

Det har ikke vært sånn i det siste :p Mye pga kroppen som ikke helt henger med. Og hodet dunker fælt og mye innimellom, så jeg ligger en del og da blir ikke så mye gjort annet enn tv og film titting, og noe lesing.. Egentlig ikke noen unnskyldning. Det bare er sånn. Anyways..
Det har da skjedd noe innimellom for det.. Ikke mye, men noe :p

Hekling har det heller ikke blitt så mye av. Men jeg har store planer til høsten :D Da skal det bli både det ene og det andre.. Både til meg selv og flere.. Julegaver har jeg begynt å tenke på også.. Men jeg mangler garn da.. Er ikke bare bare å kjøpe garn. Og de jeg liker best er selvfølgelig ganske dyre.. Så jeg vet ikke hvordan det blir..

Gaven jeg heklet på ble så vidt ferdig i tide. De siste trådene ble festet på tur til bursdags-selskapet :p Men Tante ble glad for sjalet.. Strikket i misti garn og oppskrift er hentet fra garnstudio (kan finne navn dersom noen vil vite). Det var meningen det skulle være noen "bobler" på sjalet. Men bestemte meg tidlig for at jeg ikke skulle ha de med.


Ellers så leter jeg stadig etter garn. Hadde tenkt å starte på en cardigan til meg selv. Men det er mulig det blir noe til datteren først.. Noe til høsten, som poncho, lue eller en jakke.. Vet ikke enda.. Men jeg har en bok, med fler oppskrifter på gensre og cardigan i så noe blir det.. Må bare finne rett garn først :D

Sommeren har vært så som så.. Har ikke helt fått nytt den i lange drag som jeg skulle ha ønsket. For det første så setter migrenen en stopper til tider.. Blir liggende eller holder meg unna lyset, som bare gjør dunkingen verre. Så utrolig kjipt!!! Solbriller redder noe av det. Men.. Får vel starte på den kuren legen har satt meg på. Litt skepp på å begynne og. Trenger oppfølging for å sjekke om blodtrykks fall og nyresvikt.. Skummelt... :| Men blir jeg ikke bedre så må jeg. Funker det ikke, så må jeg bare prøve noe annet. Akupunktur, kopper, healing.. Hva som helst.. Orker bare ikke mer.. I løpet av den siste uka, altså 7 dager, så har jeg vært hodepine fri en dag. Så jeg er lei.. Men jeg prøver å leve med det. Så får vi se..

Ellers har det vært familiefest på min fars side. Delvis bryllupsfest da faren min giftet seg med min nå stemor.
Fra venstre: Min kjære Farmor Borghild. May Britt, bruden. Faren min, Helge, brudgommen. Og Brudens far, Sverre.

De var på Ymse Mc treff, dro på kirkekontoret lørdag med vitner (og mesteparten av mc folka kjørende på slep) og dro tilbake på Mc treff med bryllups middagen servert på et sammenleggbart capingbord, bestående av grillede koteletter og potetmos.. :p
Men de slapp ikke unna gavene.. Penger, service og det som hører med. Og festen, vel den var da morsom den :D Med brudevals til 'Trønderbrura', stol-lek og kostevals.. Har mange bilder fra festen, men om de egner seg på trykk er noe annet.. :D Har ett jeg kan ta med..






Idyllisk inn i de sene natte timer..


Vi hadde det fint, og som vanlig var jeg vel sist i seng.. Men definitivt den mest edrue også :D

Annet enn det, så har jeg vært på festival i sommer. Vi har lokal festival her i kommunen, Storåsfestivalen. Årets mest omtalte tror jeg nesten :p Med diverse pornostunt, og ulike kommentarer i avisa :D Det er bare til å le av.. Men det skal ikke jeg gå mer innpå. Det har vel vært mer enn nok i avisene :D Uansett.. Mye bra musikk.. Fikk med meg en del, selv om jeg ikke var der på lørdag fordi det rett og slett pøste ned i bøtter og spann, torden skrallet i flere timer.. Men de dagen jeg var, så var opplevelsen god. Min absolutt beste opplevelse var å sitte på matta foran hoved scenen, og Ane Brun entret scenen når sola kom fram..

























Hele stemningen, publikum og bare det å sitte der å nyte musikken og alt rundt var helt utrolig :D Bare så synd at jeg satt alene sammen med alle de andre.. Men en skikkelig bra opplevelse for det :D
Var også på Transjoik, hørte Terje Tysland ilag med The Hærmætti Tysland Band. Gatas parlament (energisk), var på Freaks show (morsomt), Ane Brun (hærligt) selvfølgelig, litt av Storås danseband :p Hørte Hellbillies, Så Lee Scratch Perry, Propagandhi, Og Blondie :D Lørdag var det regn etter regn etter regn, og masse torden. Så det ble ikke noe den dagen.
Datteren min var også der en dag. De hadde teater og aktiviteter for ungene. Show og sirkus. Hun trivdes hun og vi koste oss skikkelig. Hun fikk seg "fake" tatovering (airbrush) å var veldig fornøyd med det :D
Og jeg hadde bursdag 3, men gjorde ikke stort utav den..

Da har jeg vel kommet til endes. Gjort opp for en mnd uten blogging.. :D Sikkert mer som kunne ha blitt nevnt, men men..

Den siste uka har vært rolig som sagt.. Den har vært fylt av regn, torden, litt sol og masse hodepine/migrene. Så det har vært inne aktiviteter som spill, film, nintendo og lesing :D Dessuten har jeg funnet ut at jeg skal ta meg en tatovering. Eller jeg har tenkt på det lenge, men litt mer realistisk nå. Så det har vært leting etter idéer til design. Og jeg har funnet masse, så nå er det bare å sette seg ned å tegne, og å spare noen kroner og ta turen til Trondheim.. Sier ikke så mye om det enda.. Hadde vært kult å bare dukke opp med fiks ferdig tattis :D Men jeg må få ordnet designet ordentlig først.. Å så skal jeg flette inn navn og fødselsdato til datteren min inni der noe sted tror jeg :D Glæding jah :D

Men da skal jeg finne senga mi, og prøve å slappe av.. Så til neste gang, have a good one..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar